Nie ma go
- kacper3100
- Połowa mocy ;-)
Re: Nie ma go
Nie, ku*wa, papieża Franciszka.
- kacper3100
- Połowa mocy ;-)
Nein. Dałem mu bana na 6 godzin popołudniu za usuwanie moich postów i psucie zabawy w wątku Hipnoza.
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
@kacper3100 Ja ci dam kurwa 6 godzin. To była godzina, ty nie umiesz liczyć. [ba dum tssssss, jeśli chodzi o ten ostatni dialog]
Poza tym sory za tę Hipnozę, zrozumiałem już wszystko. Ale z tym usuwaniem postów to nie można psuć tematu, to raz. A drugi raz nigdy już nie pisz ani mojego nazwiska ani nawet mojego adresu zamieszkania bądź mojej miejscowości, bo wolałbym, żebyście traktowali mnie prywatnie.
A, i jeszcze jedno: Kiedy cofniesz te 2 ostrzeżenia (nr 3 i nr 4), które mi dałeś ZA NIC?
Poza tym sory za tę Hipnozę, zrozumiałem już wszystko. Ale z tym usuwaniem postów to nie można psuć tematu, to raz. A drugi raz nigdy już nie pisz ani mojego nazwiska ani nawet mojego adresu zamieszkania bądź mojej miejscowości, bo wolałbym, żebyście traktowali mnie prywatnie.
A, i jeszcze jedno: Kiedy cofniesz te 2 ostrzeżenia (nr 3 i nr 4), które mi dałeś ZA NIC?
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.
HAKERZY NIE HAKUJCIE!!!!!!
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
CHYBA MOŻE KIEDYŚ
to było totalnie głupie.
PS: I znowu zmieniłeś regulamin. A ma być właściwy zgodnie np. z naszymi prawami! Czytaj go najpierw, a potem się zastanów co robić. Ja właśnie zmieniłem go na taki, jaki ma być.
to było totalnie głupie.
PS: I znowu zmieniłeś regulamin. A ma być właściwy zgodnie np. z naszymi prawami! Czytaj go najpierw, a potem się zastanów co robić. Ja właśnie zmieniłem go na taki, jaki ma być.
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Zamknąć, bo bez sęsu