TV4
- kacper3100
- Połowa mocy ;-)
Re: TV4
TV4 był fajny, tak w latach 2000-2010. Potem się zeszmacił. Podobała mi się pierwsza, druga i czwarta oprawa, a także pierwsze logo, które wg mnie było najlepsze. Jak na tamte czasy druga oprawa była bardzo nowoczesna i miała klimat oprawy TVN z lat 2002-2007.
Podobało mi się Galileo, ale pierwsze sezony tylko. Ten program obecnie słaby. Po raz pierwszy tam widziałem Big Brothera. Oglądałem durnowate telenowele meksykańskie, które dawniej mi się podobały, ale dziś stwierdzam, że to totalne dno przez wielkie D.
Nie zapominajmy o świetnym teleturnieju Kłamczuch, który jest jednym z moich ulubionych.
Pamiętam Wydarzenia w TV4.
Dziś TV4 to telewizja słaba, paradokumenty głupie, ale niestety oglądalność mają, bo większość telewidzów to totalni idioci.
Podobało mi się Galileo, ale pierwsze sezony tylko. Ten program obecnie słaby. Po raz pierwszy tam widziałem Big Brothera. Oglądałem durnowate telenowele meksykańskie, które dawniej mi się podobały, ale dziś stwierdzam, że to totalne dno przez wielkie D.
Nie zapominajmy o świetnym teleturnieju Kłamczuch, który jest jednym z moich ulubionych.
Pamiętam Wydarzenia w TV4.
Dziś TV4 to telewizja słaba, paradokumenty głupie, ale niestety oglądalność mają, bo większość telewidzów to totalni idioci.
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Od kiedy to przejął Polsat, to do tego kanału po prostu brak mi słów...
Dawniej, nawet od początków istnienia stacji, ten kanał trzymał poziom także z wielu powodów, jak np. koncepcja Fleszy czy wspaniały serial "Włatcy móch".
Teraz niestety mamy takie coś jak np. "Picjantki i Picjanci" które mają oglądalność na poziomie planety idiotów.
Dawniej, nawet od początków istnienia stacji, ten kanał trzymał poziom także z wielu powodów, jak np. koncepcja Fleszy czy wspaniały serial "Włatcy móch".
Teraz niestety mamy takie coś jak np. "Picjantki i Picjanci" które mają oglądalność na poziomie planety idiotów.
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.
HAKERZY NIE HAKUJCIE!!!!!!
- 134woot
- pijany czwartą gęstością
- Kontakt:
W TV4 ramówka od rana do wieczora to oczywiście paradokumenty, Stop Drogówka, telenowele czy Drużyna A.
bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
Nudno, kiedyś to nawet [mój ulubiony serial] był w TV 4 na samym początku istnienia stacji.
A dzisiaj:
w skrócie: policja, telenowele, detektywi, filmy, seriale, programy z Polsatu News, bajki, GALIEO
A dzisiaj:
w skrócie: policja, telenowele, detektywi, filmy, seriale, programy z Polsatu News, bajki, GALIEO
- kacper3100
- Połowa mocy ;-)
Na pewno tej telewizji nie oglądają osoby cierpiące na tetrafobię.
- xCiachooPL
- Połowa mocy ;-)
TV4 - świetna telewizja. Uwielbiam ją oglądać od 2009/2010 roku. Moje ulubione programy to Stop Drogówka, Wlatcy móch, Galileo, Policjantki i Policjanci. O, i jeszcze Mecenas Lena Barska.
Konta:
- Google: xCiachooPL Oficjalny
- Chomikuj: xCiachooPL
- Wikia: XCiachooPL
- Discord: xCiachooPL#4768
Ulubione media
WOOTLANDIA
Oglądam: Woot1, Woot3, OTW, WootInfo, mNews, Niezależna, K***a 1, Garhus One, DTV, Alfa, Point, Niezależna 24, RTV, Echo TV, Kanał 14naście, K***a 2 i wiele innych
Słucham: Radio Wootlandii, Radio Wootlandii Dwa, Radio Regionu Memowego, Muszyka FM, TKR FM, Radio Nove, Radio Maxima, NFM, YouFM...
Czytam: Nowy Dzień Memowski, Metropol, Emisja, Święta Gazeta
KAWOLANDIA
Oglądam: Kawa1, Kawa2, Kawa3 Kwas City, KawaNews, BTV, TVC, 9, Triangle, Square, Spot, Point, Triangle Njusy, BTV24, TVC News
Słucham: KR 1, KR 2, KR 4, Radio Kisiel, Radio Zupa, Radio C, Radio 1, Funradio, Octagon.FM, 9light, RTL FM, Retro FM
Czytam: Nasza Kawolandia, NK.tv, Hiper Dzionek, Twój Dzień, Tele 7 dni6
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Ty no nie wiem, po przejęciu przez Polsat jest już trochę gorzej. A jeszcze gorzej jest z Szóstką - tam to dopiero jest wysypisko śmieci.
https://youtu.be/do-hlGhSpC0 - fragment Dziennika z 2003 o starcie pewnej popularnej i to dość mocno kontrolowanej przez Ojca SamWieszKtórego stacji. Na tym samym kanale także znajduje się godzina zlepek z pierwszego dnia jej emisji.
https://youtu.be/do-hlGhSpC0 - fragment Dziennika z 2003 o starcie pewnej popularnej i to dość mocno kontrolowanej przez Ojca SamWieszKtórego stacji. Na tym samym kanale także znajduje się godzina zlepek z pierwszego dnia jej emisji.
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Tylko, że marka TV4 jest już bardzo rozpoznawalna, więc no nie wiem...
Chyba, że TV4 da ofertę Super Polsatu i mamy mega combo
Chyba, że TV4 da ofertę Super Polsatu i mamy mega combo