Przeprosiny
- kacper3100
- Połowa mocy ;-)
Przeprosiny
Przepraszam was bardzo za te kłótnie, co ostatnio były. Zrozumiałem swój błąd, wiem, że to ja zacząłem, teraz chcę się zmienić, ale nie wiem, czy nie za późno, gdyż... jestem chory na raka mózgu. Wczoraj karetka mnie zawiozła do szpitala po tym, jak zemdlałem. Nie wiem też, czy zdążę się z tego wyspowiadać, a wydaje mi się, że dzień Sądu Ostatecznego na mnie już czeka i stanie się to niebawem. Chciałbym zmienić się o 360 stopni, a nawet o 720, jeśli bym dał radę, ale nie mam już siły. Przez chorobę mam zaniki pamięci, nie pamiętam już, jak się rozwiązuje równania z niewiadomą x. Jedyne, co mnie pobudza do życia, to siła muzyki Radia ZET (dziękuję Ci, Zetko, że ze mną jesteś).
- 134woot
- pijany czwartą gęstością
- Kontakt:
Re: Przeprosiny
Dziękuję
bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Przeprosiny
Niech Zetka uratuje ci życie. Jedynka jest za stara, RMF głupi, a VOX wręcz irytujący.
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.
HAKERZY NIE HAKUJCIE!!!!!!
- kacper3100
- Połowa mocy ;-)
Przeprosiny
Zgadzam się z twoim podpisem, K03a.
- xCiachooPL
- Połowa mocy ;-)
Dziękuję Ci bardzo z całego serca! Jeśli coś zrobiłem złego w stosunku do Ciebie, to bardzo przepraszam,.. Niech Radio ZET będzie z Tobą, mój Noble-Friendzie.
Konta:
- Google: xCiachooPL Oficjalny
- Chomikuj: xCiachooPL
- Wikia: XCiachooPL
- Discord: xCiachooPL#4768
Ulubione media
WOOTLANDIA
Oglądam: Woot1, Woot3, OTW, WootInfo, mNews, Niezależna, K***a 1, Garhus One, DTV, Alfa, Point, Niezależna 24, RTV, Echo TV, Kanał 14naście, K***a 2 i wiele innych
Słucham: Radio Wootlandii, Radio Wootlandii Dwa, Radio Regionu Memowego, Muszyka FM, TKR FM, Radio Nove, Radio Maxima, NFM, YouFM...
Czytam: Nowy Dzień Memowski, Metropol, Emisja, Święta Gazeta
KAWOLANDIA
Oglądam: Kawa1, Kawa2, Kawa3 Kwas City, KawaNews, BTV, TVC, 9, Triangle, Square, Spot, Point, Triangle Njusy, BTV24, TVC News
Słucham: KR 1, KR 2, KR 4, Radio Kisiel, Radio Zupa, Radio C, Radio 1, Funradio, Octagon.FM, 9light, RTL FM, Retro FM
Czytam: Nasza Kawolandia, NK.tv, Hiper Dzionek, Twój Dzień, Tele 7 dni6
- kacper3100
- Połowa mocy ;-)
Przeprosiny
Żartowałem. XD
- xCiachooPL
- Połowa mocy ;-)
Wiedziałem, że to żart...
Konta:
- Google: xCiachooPL Oficjalny
- Chomikuj: xCiachooPL
- Wikia: XCiachooPL
- Discord: xCiachooPL#4768
Ulubione media
WOOTLANDIA
Oglądam: Woot1, Woot3, OTW, WootInfo, mNews, Niezależna, K***a 1, Garhus One, DTV, Alfa, Point, Niezależna 24, RTV, Echo TV, Kanał 14naście, K***a 2 i wiele innych
Słucham: Radio Wootlandii, Radio Wootlandii Dwa, Radio Regionu Memowego, Muszyka FM, TKR FM, Radio Nove, Radio Maxima, NFM, YouFM...
Czytam: Nowy Dzień Memowski, Metropol, Emisja, Święta Gazeta
KAWOLANDIA
Oglądam: Kawa1, Kawa2, Kawa3 Kwas City, KawaNews, BTV, TVC, 9, Triangle, Square, Spot, Point, Triangle Njusy, BTV24, TVC News
Słucham: KR 1, KR 2, KR 4, Radio Kisiel, Radio Zupa, Radio C, Radio 1, Funradio, Octagon.FM, 9light, RTL FM, Retro FM
Czytam: Nasza Kawolandia, NK.tv, Hiper Dzionek, Twój Dzień, Tele 7 dni6
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Przeprosiny
No to pomoże ci tylko RMF FM... pfu, VOX FM.
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.
ah koka kola jaka pyszna