admini nie banujcie pls za nazwę teleturnieju
Nie róbcie tego w domu! Sceny przedstawione w filmie mają charakter satyryczny, ich celem nie jest obrażenie kogokolwiek, a widz przyjmuje do wiadomości, że postacie występujące w filmach są zmyślone, a wszystkie słowa wypowiadane na filmie są formą konwencji artystycznej powiązanej z tym kanałem i nie należy traktować ich na poważnie. W dużym skrócie - bez spiny, to tylko żarty!
Czyli w wolnym skrócie: Ten "TELETURNIEJ" TO TYLKO ZABAWA FORUMOWA! NIE BIERZCIE TEGO NA POWAŻNIE (czyli słów: spierdalaj/wypierdalaj), ORAZ CAŁEGO TELETURNIEJU!
teleturniej 2019
nowa gra forumowa która ja wymyśliłem.
każdy zadaje pytanie a osoba poniżej może odpowiedzieć ale nie może przekroczyć 30 znaków (nie dot. sp#######j, wy########j i twoja stara) i po przecinku dać, tytułowe: "Spierdalaj"
Dopuszczalne słowa: "Spierdalaj", "Spierdalaj!", "Spierdalaj?". Spierdalaj! można użyć w przypadku gdy odpowiedź będzie zła, jeżeli gracz odpadł z teleturnieju (źle 2 pytania pod rzad) to wtedy prowadzący mówi: "Zła passa, paszoł won i Spierdalaj!" lub zamiast Spierdalaj mówi Wypierdalaj, oraz można odpowiedzieć czy zapytać z wyrazem: "twoja stara".
Przykład:
w tym przypadku gracz drugi przegrywa, ale główny wariant polega na:Pierwszy gracz:Kto założył Amerykę?
Drugi gracz: twoja stara, spierdalaj.
Pierwszy gracz: Adolf Hitler żyje?
Drugi gracz:Tak, spierdalaj.
Pierwszy gracz: Zła passa, paszoł won i Spierdalaj!
Pierwszy gracz: Czy chleb istnieje?
Drugi gracz: nie, cenzura
Czy ziemia istnieje?
Pierwsze pytanie:
Kto założył Amerykę?