Wootlandia - media
- 134woot
- pijany czwartą gęstością
- Kontakt:
Re: Wootlandia - media
Omega powróciła.
bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Już jutro ostateczne pożegnanie się z Ultrą. WNK wydało oświadczenie o tym już na Facebooku i Twitterze.
Za to WNK i Garhus Holdings planują przygotowywać nowy projekt, który można uznać za tzw. "następcę Ultry". Będzie to zupełnie nowa stacja, nawet otrzyma inny serwis informacyjny niż w Ultrze (bo to nie będzie kontynuacja "Inforamy").
Za to WNK i Garhus Holdings planują przygotowywać nowy projekt, który można uznać za tzw. "następcę Ultry". Będzie to zupełnie nowa stacja, nawet otrzyma inny serwis informacyjny niż w Ultrze (bo to nie będzie kontynuacja "Inforamy").
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.
HAKERZY NIE HAKUJCIE!!!!!!
- xCiachooPL
- Połowa mocy ;-)
Ultra stanie się Alfą.
Konta:
- Google: xCiachooPL Oficjalny
- Chomikuj: xCiachooPL
- Wikia: XCiachooPL
- Discord: xCiachooPL#4768
Ulubione media
WOOTLANDIA
Oglądam: Woot1, Woot3, OTW, WootInfo, mNews, Niezależna, K***a 1, Garhus One, DTV, Alfa, Point, Niezależna 24, RTV, Echo TV, Kanał 14naście, K***a 2 i wiele innych
Słucham: Radio Wootlandii, Radio Wootlandii Dwa, Radio Regionu Memowego, Muszyka FM, TKR FM, Radio Nove, Radio Maxima, NFM, YouFM...
Czytam: Nowy Dzień Memowski, Metropol, Emisja, Święta Gazeta
KAWOLANDIA
Oglądam: Kawa1, Kawa2, Kawa3 Kwas City, KawaNews, BTV, TVC, 9, Triangle, Square, Spot, Point, Triangle Njusy, BTV24, TVC News
Słucham: KR 1, KR 2, KR 4, Radio Kisiel, Radio Zupa, Radio C, Radio 1, Funradio, Octagon.FM, 9light, RTL FM, Retro FM
Czytam: Nasza Kawolandia, NK.tv, Hiper Dzionek, Twój Dzień, Tele 7 dni6
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
No nie wiem - nazwy tego kanału jeszcze wogóle nie znamy, chociaż nazwa Alfa brzmi dobrze, aczkolwiek są i też inne propozycje
- 134woot
- Kontakt:
WNK chce zabrać Woot FM V i stworzyć kanał z muzyką vaporwave, synthwave i taką retro, ma się nazywać Wave FM
bruh
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
Właśnie, wiadomo coś więcej o tym projekcie i jakie są proponowane nazwy?K03a pisze: ↑29 lis 2018, 7:38Już jutro ostateczne pożegnanie się z Ultrą. WNK wydało oświadczenie o tym już na Facebooku i Twitterze.
Według Ścierniskowego Listu, ma to być kanał podobny do Woot3 w latach 1995-2003, z cogodzinnym serwisem informacyjnym i bez pasm lokalnych.
Jestem na Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCjclwZ ... LJw/videos
PatrZDZ - Twoje miasto - Twoja telewizja.
"Jazda konna to przede wszystkim - Koń" - Zapytaj Beczkę, odc. 169
"Oglądaj Regionalną Trójkę - Trzymaj się bliskich spraw."
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
Ścierniskowy List, ja tam im nie ufam
Ja tam słyszałem ze kanał ma profil rozrywkowo-serialowy, będzie miała serwisy po południu i wieczorem "a'la Metro 18:00", a seriale narazie będą z bibliotek WNK i Garhus Holding. Źródło - tumedia.wt, czyli dość rzetelne, jeszcze napisał o tym tygodnik medialny "O mediach"
Ja tam słyszałem ze kanał ma profil rozrywkowo-serialowy, będzie miała serwisy po południu i wieczorem "a'la Metro 18:00", a seriale narazie będą z bibliotek WNK i Garhus Holding. Źródło - tumedia.wt, czyli dość rzetelne, jeszcze napisał o tym tygodnik medialny "O mediach"
- 134woot
- Kontakt:
Woot FMV kontynuuje nadawanie na UKF.
W konkursie na kilkanaście częstotliwości na UKF walczą WNK, Muszyka, Rozpjerdoli a także Woot FM Premium (odpowiedzialni za radio vaporwave oraz sportowe)
I dwie ostateczne momenty Ultry i Omegi.
Ultra zakończy nadawanie powtórką Inforamy z 21 listopada, będzie trwać od 22:15 do 22:45. Po 22:45 jest w ramówce undefined, co może oznaczać że pewnie na światłowodach oraz w :pilot będą nadawać program aż do całkowitego zgaszenia.
Omega skończy nadawanie o 23:30 po powtórce magazynu bokserskiego z 2015. Potem jest undefined więc może być podobnie jak w Ultrze.
W konkursie na kilkanaście częstotliwości na UKF walczą WNK, Muszyka, Rozpjerdoli a także Woot FM Premium (odpowiedzialni za radio vaporwave oraz sportowe)
I dwie ostateczne momenty Ultry i Omegi.
Ultra zakończy nadawanie powtórką Inforamy z 21 listopada, będzie trwać od 22:15 do 22:45. Po 22:45 jest w ramówce undefined, co może oznaczać że pewnie na światłowodach oraz w :pilot będą nadawać program aż do całkowitego zgaszenia.
Omega skończy nadawanie o 23:30 po powtórce magazynu bokserskiego z 2015. Potem jest undefined więc może być podobnie jak w Ultrze.
bruh
To już ostatecznie - Ultra i Omega zakończą nadawanie jutro.
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
No. Szkoda się pozbywać takich TV. A Ultra - i tak powróci, silniejsza (WNK+Garhus).
- 134woot
- Kontakt:
Pomysły na nazwę stacji:
Delta, TV#, DlaCiebie, Super, Tele10, Dwunastka
Delta, TV#, DlaCiebie, Super, Tele10, Dwunastka
bruh
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
Jeszcze Alfa i E1. Coś czuje że chyba będzie Alfa albo Delta.
- 134woot
- Kontakt:
Ja liczę na TV#, Alfę i Deltę
bruh
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
A wg mnie Alfa/Delta - najładniej brzmią z tych wszystkich.
No ale cóż, czekamy na oficjalne wydanie koncesji przez WRMK
No ale cóż, czekamy na oficjalne wydanie koncesji przez WRMK
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
Alfa mi się najbardziej podoba
Ostatnio poznałem program nowej telewizji WNK&Garhus, ustalony, wg zapowiedzi na tumedia
06:00-08:00 poranek z radiem (nie wiadomo jeszcze z jakim)
08:00-09:30 program śniadaniowy
09:30-10:30 bajki
11:00-14:00 różne programy
14:00-15:50 seriale
15:50-16:00 serwis informacyjny
16:00-18:40 różne programy
18:40-19:00 serwis informacyjny
19:00-20:00 jakiś program zagraniczny
20:00-21:00 serial
21:00-2:00 film
2:00-6:00 bajki
Ostatnio poznałem program nowej telewizji WNK&Garhus, ustalony, wg zapowiedzi na tumedia
06:00-08:00 poranek z radiem (nie wiadomo jeszcze z jakim)
08:00-09:30 program śniadaniowy
09:30-10:30 bajki
11:00-14:00 różne programy
14:00-15:50 seriale
15:50-16:00 serwis informacyjny
16:00-18:40 różne programy
18:40-19:00 serwis informacyjny
19:00-20:00 jakiś program zagraniczny
20:00-21:00 serial
21:00-2:00 film
2:00-6:00 bajki
- 134woot
- Kontakt:
Dzisiaj ostatni dzień nadawania. Aktualnie zapowiadają koniec na 22:40.
bruh
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Dokładnie - także będą wspomnienia, poznanie bliżej ekipy, wspólne pożegnanie no i koniec.
Budynek WNK na ten dzień został otwarty przez policję, ale po 22:40 już zostaje oficjalnie zamknięty - aż do momentu, kiedy Garhus Holdings wynajmie swoje studia na ulicy Czechowskiej.
Budynek WNK na ten dzień został otwarty przez policję, ale po 22:40 już zostaje oficjalnie zamknięty - aż do momentu, kiedy Garhus Holdings wynajmie swoje studia na ulicy Czechowskiej.
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
Ciekawe, kiedy Garhus Holding przejmie te studia po Ultrze, chociaż jak powstanie ta nowa telewizja, to pewnie ją tu dadzą.
A już jutro - nastąpi oficjalne przejęcie kanałów Mjuzik, Mjuzik Extra, Pop i Pogoda 24/7 przez... Grupę Kurwa S.A.
A już jutro - nastąpi oficjalne przejęcie kanałów Mjuzik, Mjuzik Extra, Pop i Pogoda 24/7 przez... Grupę Kurwa S.A.
- 134woot
- Kontakt:
Po ostatnim wydaniu wiadomości była jeszcze z kilka audycji, ale sygnał poza światłowodem znikł w momencie buforu. O 2:31 wyłączono całkowicie Ultra.
Omega została też wyłączona o 2:31 zamiast po 22-23
Omega została też wyłączona o 2:31 zamiast po 22-23
bruh
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Właściwie to był tzw. długi "flesz" Inforamy składający się z samych materiałów, gdyż już nie ma zwykłej wersji z prezenterem.
Po powtórkach wyemitowano bufor stacji i pojawił się (przynajmniej u mnie na DigiSAT) czarny ekran. Omegi też nie ma.
No to z wielkim smutkiem i żalem żegnamy tę telewizję, no ale zobaczymy, jak będzie przyjać szczęście zupełnie nowej telewizji, podobnej do Ultry, ale w innej formule. Także więc...
[*] R.I.P. Ultra 18.03.2001 - 30.11.2018
Dziękujemy wam za te ponad 17 lat wspólnej pracy!
Po powtórkach wyemitowano bufor stacji i pojawił się (przynajmniej u mnie na DigiSAT) czarny ekran. Omegi też nie ma.
No to z wielkim smutkiem i żalem żegnamy tę telewizję, no ale zobaczymy, jak będzie przyjać szczęście zupełnie nowej telewizji, podobnej do Ultry, ale w innej formule. Także więc...
[*] R.I.P. Ultra 18.03.2001 - 30.11.2018
Dziękujemy wam za te ponad 17 lat wspólnej pracy!
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
Mi też szkoda Ultry. Bardzo lubiłem tą telewizję, szkoda że tak żałośnie skończyła, a była naprawdę mocnym graczem TV, ale jak to się mówi, to jest już koniec, nie ma już nic.... 17 lat to nie byle co. Nikt o niej prędko nie zapomni jak o Narodzie czy 1st. Na razie nie ma, ale będzie. A nowa telewizja będzie napewno miała łatwiej - zasięg 98% Wootlandii to nie byle co. Dzisiaj poznaliśmy jej nazwę - będzie to... Alfa. Po pół roku ma nadawać produkcje Ultry, które wylądowały w |\| czy w 4U, albo i w 9.
A dzisiaj na paskach stacji Pogoda 24/7, Mjuzik, Mjuzik Extra i Pop, pojawia się informacja o kupnie stacji przez... Grupę Kurwa S.A. Dzisiaj pokazali współpracę, podczas materiału KN24 o trzęsieniach ziemii, na końcu pojawiła się informacja.
Monika Szufla, Pogoda 24/7 dla Kurwa News 24, Cadbury.
A dzisiaj na paskach stacji Pogoda 24/7, Mjuzik, Mjuzik Extra i Pop, pojawia się informacja o kupnie stacji przez... Grupę Kurwa S.A. Dzisiaj pokazali współpracę, podczas materiału KN24 o trzęsieniach ziemii, na końcu pojawiła się informacja.
Monika Szufla, Pogoda 24/7 dla Kurwa News 24, Cadbury.
Alfa ma emitować krótki 6-minutowy serwis informacyjny 2 razy dziennie - jego nazwa "6 Minut". Ma to być serwis podobny do tego z M6 z Francji - czyli (Six') i ma nie mieć prowadzącego. Wszystkie informacje ma czytać lektor.
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
I właśnie takie miałem przeczucia. Krótki serwis informacyjny, do tego nowe twarze, nowe programy, no i nowa nazwa.
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
Tak. Prawdopodobnie poranek w stacji będzie się nazywał "8'o Clock", a poranek z radiem będzie - a samym radiem będzie... Retroradio.
"6 minut" będzie też posiadać "Pogodę", będzie ona trwała 1,5 minuty.
W niedzielę będzie lecieć #kalejdoskop, który będzie emitowany po 6 minutach o 18:50.
Prawdopodobnie będą tam powtarzane seriale z anten Garhusa i WNK, ale w miarę nowe, nie starocie. Dla stacji kupiono też seriale zagraniczne. Tam będzie miał premierę serial engielski "Znawca". Będzie to takie 4U+Ultra+9
Stacja ma wystartować 2 stycznia, od razu w jakości HD.
W konkursie na miejsce po Ultrze i 9 na MUX-8 będą rywalizować:
- Revo
- WNK&Garhus (Alfa)
- Niezależna
- Dot Group S.A.
Alfa napewno dostanie miejsce. Musi.
"6 minut" będzie też posiadać "Pogodę", będzie ona trwała 1,5 minuty.
W niedzielę będzie lecieć #kalejdoskop, który będzie emitowany po 6 minutach o 18:50.
Prawdopodobnie będą tam powtarzane seriale z anten Garhusa i WNK, ale w miarę nowe, nie starocie. Dla stacji kupiono też seriale zagraniczne. Tam będzie miał premierę serial engielski "Znawca". Będzie to takie 4U+Ultra+9
Stacja ma wystartować 2 stycznia, od razu w jakości HD.
W konkursie na miejsce po Ultrze i 9 na MUX-8 będą rywalizować:
- Revo
- WNK&Garhus (Alfa)
- Niezależna
- Dot Group S.A.
Alfa napewno dostanie miejsce. Musi.
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Czekając na Gwiazdkę, czekamy i też na zmiany. Zapowiadają się ciekawie.
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
Ultra, 17 lat temu, równie ciekawie się zapowiadała. I wystartowała.
6 minut pewnie będzie na chwilę, potem moze się wezną za nie wiem... "15 minut"?
Dowiedziałem się że Time Warner będzie udziałowcem Alfy. Zaczyna się - ciekawi mnie czy uzyskają przynajmniej 1% udziałów. Jak to się uda, to będzie ciekawie. Ultra powróci, jeszcze silniejsza. A logotyp stacji też już znamy - przygotowała go znana firma... Red Light Branding. Kolorki z logotypów Ultry i Omegi.
6 minut pewnie będzie na chwilę, potem moze się wezną za nie wiem... "15 minut"?
Dowiedziałem się że Time Warner będzie udziałowcem Alfy. Zaczyna się - ciekawi mnie czy uzyskają przynajmniej 1% udziałów. Jak to się uda, to będzie ciekawie. Ultra powróci, jeszcze silniejsza. A logotyp stacji też już znamy - przygotowała go znana firma... Red Light Branding. Kolorki z logotypów Ultry i Omegi.
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
No proszę, świetna robota.
W celu ujednolicenia stylistyki dla całej anteny trwają obecnie próby kamerowe w nowej scenografii. W Zespole Promocji do chwili obecnej przeprowadzono spotkania m.in. w pionie programowym i promocji mające na celu prezentację nowego profilu, założeń programowych, jego uzasadnienia i specyfiki. Została także stworzona elektroniczna prezentacja dla biur reklamy i ich klientów, szefów oprawy kanałów Garhus Holdings oraz zespołów promocji ilustrująca założenia przeprowadzanych zmian. Ponadto ukazało się szerokie omówienie nowego profilu oraz wywiady i oświadczenia prasowe prezentujące nowy profil w prasie ogólnowootlandzkiej.
Przygotowano plansze oprawy programu „6 minut" - głównego serwisu informacyjnego nowej Alfy - a także wersje oprawy innych programów. Gotowe są również, w wersji wizyjnej, formaty oprawy dla całej anteny. W najbliższym czasie będą trwały próby realizatorskie i nagraniowe programów informacyjnych. Oprawę graficzną stworzyła firma Red Light Branding.
Trwają ostatnie przygotowania do przeprowadzenia kampanii promocyjno- informacyjnej (początek przypadnie na połowę grudnia br.) w mediach oraz do zaplanowanej na 20 grudnia 2018 r. konferencji prasowej.
W celu ujednolicenia stylistyki dla całej anteny trwają obecnie próby kamerowe w nowej scenografii. W Zespole Promocji do chwili obecnej przeprowadzono spotkania m.in. w pionie programowym i promocji mające na celu prezentację nowego profilu, założeń programowych, jego uzasadnienia i specyfiki. Została także stworzona elektroniczna prezentacja dla biur reklamy i ich klientów, szefów oprawy kanałów Garhus Holdings oraz zespołów promocji ilustrująca założenia przeprowadzanych zmian. Ponadto ukazało się szerokie omówienie nowego profilu oraz wywiady i oświadczenia prasowe prezentujące nowy profil w prasie ogólnowootlandzkiej.
Przygotowano plansze oprawy programu „6 minut" - głównego serwisu informacyjnego nowej Alfy - a także wersje oprawy innych programów. Gotowe są również, w wersji wizyjnej, formaty oprawy dla całej anteny. W najbliższym czasie będą trwały próby realizatorskie i nagraniowe programów informacyjnych. Oprawę graficzną stworzyła firma Red Light Branding.
Trwają ostatnie przygotowania do przeprowadzenia kampanii promocyjno- informacyjnej (początek przypadnie na połowę grudnia br.) w mediach oraz do zaplanowanej na 20 grudnia 2018 r. konferencji prasowej.