hyba odchodze
- 134woot
- pijany czwartą gęstością
- Kontakt:
Re: hyba odchodze
nie rub tego
bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
- vistafan12
- Steve Jobs Wootlandii
- Kontakt:
To, że nie chcesz pisać nie oznacza że musisz administratorować strony. Ja jestem idealnym przykładem.
A jak chcesz odchodzić, to nie w tym tygodniu.
A jak chcesz odchodzić, to nie w tym tygodniu.
- 134woot
- pijany czwartą gęstością
- Kontakt:
Spokój, m6200 próbuje przekazać, że Oodron ciągle atakuje. A w rzeczywistości m6200 jest ok. To Oodron ciągle planuje ataki. Nie m6200
bruh
m6200, jeżeli się pogodzimy, to uruchomimy "enklawę" na terenie MP oraz wrócisz na ŚO. Na razie nazwa enklawy nie jest ustalona ani nie ma jej mapy.
Spoiler
Ostatnio zmieniony 09 sie 2018, 17:18 przez Oodron, łącznie zmieniany 2 razy.
szeri szeri lejdi
- Garhus
- gdzie piniondze
- Kontakt:
dobra kurwa jag skończy siem pierdolenie, to bende pisał częściej. Ja stoję murem za @m6200, ale chleb to Bóg.
- vistafan12
- Steve Jobs Wootlandii
- Kontakt:
aha, to dlatego odszedles? możesz mieć to w dupie i zalozyc nowe konto z innym nickiemm6200 pisze: ↑09 sie 2018, 15:16jak to nie w tym tygodniu? co jest takiego waznego ze no kurde khothotaohktaotjarohkartjkarohkta
i powod, że "nie hce mi siem pisac na forum" nie jest jedynym powodem, powodem byla tez ta cala "wojna" z pewnym uzytkownikiem (podpowiem ze ma diaxa na profilowym here on forum) przez co tera z discorda odszedlem. odszedlem tez z yt, ale to w sumie juz niewazne bo i tak tam nic nie wstawialem.
no i pewnie wiele innych czynnikow ktorych mi sie wypisywac nie chce blalblablalblalbalblalbalbla
ale administratow.... adminowa.... administrować forum moge nadalSpoiler
nie w tym tygodniu bo nie chce się wkurwiać i szukac nowego admina kiedy jestem na wakacjach jeszcze
- vistafan12
- Steve Jobs Wootlandii
- Kontakt:
- vistafan12
- Steve Jobs Wootlandii
- Kontakt:
jak nie chce to go nie pros
dziękuję, temat zostanie
!zamykam
dziękuję, temat zostanie
!zamykam