Nowe Miasto Kazimierskie to miasteczko w woj. lombardowym. Jest stolicą powiatu nowokazimierskiego. Miasto jest znane z:
-tego, że rynek ma długość 100m,
-tego, że ma swoją ulicę patologii: ul. Obijana, nazwa bierze się z tego, że gdziekolwiek byś nie wszedł, to i tak cię obiją. Mieszkają tam patostreamerzy i jest tam szpital psychiatryczny.
-tego, że jest znane.
Jak na razie, nikt nie wie, kto tam mieszka, bo jest to objęte tajemnicą państwową. W pobliskiej rzeczce ponoć testowano czołgi wodne na wojnę. Radzę uważać!
Sam nawet nie wiem co piszę bo wróciłem z NMK obity po pogrzebie kolegi z Memowa, zginął w zawaleniu się biur Woot3 Memowo.
Jak kłamię to naprawcie.
Nowe Miasto Kazimierskie
Nowe Miasto Kazimierskie
Zapal TVkę, za tych których zabrał BAN.
Zapal radio w oknie!
chcemy Jesteśmy sobą, jesteśmy sobą wreszcie!
Zapal radio w oknie!
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Nowe Miasto Kazimierskie
Tak, dokładnie.
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.
HAKERZY NIE HAKUJCIE!!!!!!
HAKERZY NIE HAKUJCIE!!!!!!
Re: Nowe Miasto Kazimierskie
Przy okazji, proszę uważać na kiboli na ul. Głównej i ZAWSZE im odpowiadać: NMK tu serce moje czyste, Wootlonia tom rzecze nieczyste!
W NMK jest stadion i klub piłkarski Wootlonia Nowe Miasto Kazimierskie na ul. Starej.
W NMK jest stadion i klub piłkarski Wootlonia Nowe Miasto Kazimierskie na ul. Starej.
Zapal TVkę, za tych których zabrał BAN.
Zapal radio w oknie!
chcemy Jesteśmy sobą, jesteśmy sobą wreszcie!
Zapal radio w oknie!
- 134woot
- pijany czwartą gęstością
- Kontakt:
Re: Nowe Miasto Kazimierskie
Oni tam zawsze nas obijają
bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh