Wielki powrót

Dział użytkownika, który tworzył TVM i kocha się w TVN
Awatar użytkownika
kacper3100
Połowa mocy ;-)

Wielki powrót

Post autor: kacper3100 » 16 sie 2018, 22:31

Po wielu tygodniach wracam na to forum, chyba że powstrzymają mnie pewne czynniki:

- ban od vistafana,
- tromba powietszna,
- koniec świata,
- napad na mój dom i wyrzucenie komputera przez okno,
- odłączenie Internetu w Tworkach,
- deszcz pajonków,
- ogłoszenie stanu wojennego,
- zmartwychwstanie Hitlera,
- wyleczenie autyzmu u Kuby Wojewódzkiego, i wycofanie go z funkcji wojewody województwa wojewódzkiego,
- koniec Mody na sukces.

Tak, wiem, że za mną nie tęskniliście, lecz nie martwcie się - ja za wami również.

Awatar użytkownika
K03a
Administrator
Kontakt:

Re: Wielki powrót

Post autor: K03a » 16 sie 2018, 23:26

No brawo, powróciłeś przeciętny. Dlaczego przeciętny? Gdyż akurat twój charakter nie jest aż taki najlepszy, no ale trudno - każdy jest inny.

Wyjaśniam te twoje przeszkody:
- ban od VistaFana: dostałeś bana dlatego, że twoje zachowanie nie było aż takie dobre, ale mogło stać się złe. M.in. właśnie dla mnie... A sam wiesz, że ja mam swoje zasady prywatności, a przez ciebie (i niestety przez moją głupotę, która już się nigdy nie powtórzy) właśnie już kilkanaście osób (nawet VHSiarze...) zna moje nazwisko. Ciesz się, że moją miejscowość zna tylko kilka osób, a mój adres - dużo mniej. Ale jak ty dostaniesz bana, to będziesz tylko przeglądał forum od czasu jego dostania. A regulamin też się liczy.
- tromba powietszna: ciekawe, czy ty to przeżyjesz.
- koniec świata: właśnie. Kiedy on nastąpi?
- napad na twój dom i wyrzucenie komputera przez okno: nie wiem jak ty, ale ja takich złodziei to się nie spodziewam. Chyba, że w twoim mieście jakieś pijane złodzieje ukradną piniążki z bąkomatu.
- odłączenie Internetu w Tworkach: akurat bez niego też da się jakoś żyć.
- deszcz pajonków: ta, prędzej to szerzeni.
- ogłoszenie stanu wojennego... fuck that.
- zmartwychwstanie Hitlera: on nigdy nie zmartwychwstanie, chyba, że ty myślisz o zmartwychwstaniu, ale Kaczyńskiego.
- wyleczenie autyzmu u mnie: teraz to już przegiąłeś po całości. Dlaczego cię denerwuje to, że mam autyzm? Sam se kurde popatrz, że BW też go posiada. A kilka osób, którzy dyskutują w internecie też mogą go mieć lub jakąś inną chorobę, więc proszę cię, nie wyzywaj mnie od autystyków, i proszę nas szanować.
- koniec Mody na sukces: Właściwie to już się kończy, ale papier toaletowy. Mody na sukces w Nowej tekał będzie mnusftwo, ale może też zniknonć

Trzymaj się zimno.

EDIT: Nie powiem kim jestem, ale wiele osób wie, kto prowadzi tok-szoł w TVN
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.
HAKERZY NIE HAKUJCIE!!!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „kacper3100”