Z związku z tym, co się dzisiaj działo gorszego, oraz jaki burdel tu się normalnie pojawił, zawieszam swoją aktywność na forum. Tak, będę od czasu do czasu pisał tylko i wyłącznie o Wootlandii oraz dawać ramówki. Oraz przeglądał. Aktywność jest wręcz ograniczona, a nie chcę, żeby były kłopoty, mimo, że i tak to zdanie które za chwilę powiem to prawda - forum jest za słabe. I forum jest postawione w stan likwidacji.
Wiem, że możecie za mną tęsknić, ale możemy się jeszcze spokojnie spotkać. Tymczasem dzięki i do zo.
Ważniejsze od jabka
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Ważniejsze od jabka
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.
HAKERZY NIE HAKUJCIE!!!!!!
- xCiachooPL
- Połowa mocy ;-)
Re: Ważniejsze od jabka
Kuba...
Naprawdę, wybacz mi za to, co pisałem, ale musiałem...
Przepraszam za te wszystkie błędy.
Naprawdę, wybacz mi za to, co pisałem, ale musiałem...
Przepraszam za te wszystkie błędy.
Konta:
- Google: xCiachooPL Oficjalny
- Chomikuj: xCiachooPL
- Wikia: XCiachooPL
- Discord: xCiachooPL#4768
Ulubione media
WOOTLANDIA
Oglądam: Woot1, Woot3, OTW, WootInfo, mNews, Niezależna, K***a 1, Garhus One, DTV, Alfa, Point, Niezależna 24, RTV, Echo TV, Kanał 14naście, K***a 2 i wiele innych
Słucham: Radio Wootlandii, Radio Wootlandii Dwa, Radio Regionu Memowego, Muszyka FM, TKR FM, Radio Nove, Radio Maxima, NFM, YouFM...
Czytam: Nowy Dzień Memowski, Metropol, Emisja, Święta Gazeta
KAWOLANDIA
Oglądam: Kawa1, Kawa2, Kawa3 Kwas City, KawaNews, BTV, TVC, 9, Triangle, Square, Spot, Point, Triangle Njusy, BTV24, TVC News
Słucham: KR 1, KR 2, KR 4, Radio Kisiel, Radio Zupa, Radio C, Radio 1, Funradio, Octagon.FM, 9light, RTL FM, Retro FM
Czytam: Nasza Kawolandia, NK.tv, Hiper Dzionek, Twój Dzień, Tele 7 dni6
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Ważniejsze od jabka
Przyjmuję twoje przeprosiny.
I nie, nie odchodzę z forum, tylko po prostu rzadko będę na nim pisał. Ograniczam się
I nie, nie odchodzę z forum, tylko po prostu rzadko będę na nim pisał. Ograniczam się
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.