Music Box
- xCiachooPL
- Połowa mocy ;-)
Music Box
Za niedługo ma wystartować polska wersja kanału z Ukrainy - Music Box...
Ramówka ma być dokładnie taka sama, jak w MBUA, ale polska.
Co wy na to?
Ramówka ma być dokładnie taka sama, jak w MBUA, ale polska.
Co wy na to?
Konta:
- Google: xCiachooPL Oficjalny
- Chomikuj: xCiachooPL
- Wikia: XCiachooPL
- Discord: xCiachooPL#4768
Ulubione media
WOOTLANDIA
Oglądam: Woot1, Woot3, OTW, WootInfo, mNews, Niezależna, K***a 1, Garhus One, DTV, Alfa, Point, Niezależna 24, RTV, Echo TV, Kanał 14naście, K***a 2 i wiele innych
Słucham: Radio Wootlandii, Radio Wootlandii Dwa, Radio Regionu Memowego, Muszyka FM, TKR FM, Radio Nove, Radio Maxima, NFM, YouFM...
Czytam: Nowy Dzień Memowski, Metropol, Emisja, Święta Gazeta
KAWOLANDIA
Oglądam: Kawa1, Kawa2, Kawa3 Kwas City, KawaNews, BTV, TVC, 9, Triangle, Square, Spot, Point, Triangle Njusy, BTV24, TVC News
Słucham: KR 1, KR 2, KR 4, Radio Kisiel, Radio Zupa, Radio C, Radio 1, Funradio, Octagon.FM, 9light, RTL FM, Retro FM
Czytam: Nasza Kawolandia, NK.tv, Hiper Dzionek, Twój Dzień, Tele 7 dni6
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Music Box
Czy przypadkiem tu nie chodzi o to, że zasięg Music Box UA w Polsce ma być powiększony?
Chyba, że jeśli to będzie 100% polska wersja, z teledyskami polskimi, z południowych sąsiadów, i nawet wschodnimi + takimi co zwykle grają w stacjach muzycznych, to czekam. Platformy cyfrowe - nie wiem czy wprowadzą.
Chyba, że jeśli to będzie 100% polska wersja, z teledyskami polskimi, z południowych sąsiadów, i nawet wschodnimi + takimi co zwykle grają w stacjach muzycznych, to czekam. Platformy cyfrowe - nie wiem czy wprowadzą.
To forum może się uaktywnić. Ja bym tego chciał.
HAKERZY NIE HAKUJCIE!!!!!!
Re: Music Box
Moją opinią jest to, iż mamy już w Polsce wiele kanałów muzycznych, a Music Box może być tylko przekąską na stole owych kanałów, do których należą ESKA TV, ESKA TV GOLD, 4fun.tv, 4fun.tv FUN AND DANCE, Disco Polo Music itp. Z drugiej strony, jeśli muzyka byłaby wschodnia i częściowo polska, była by to odmiana od owych pospolitych kanałów, grających mieszankę angielsko-polsko-europejską.
Zapal TVkę, za tych których zabrał BAN.
Zapal radio w oknie!
chcemy Jesteśmy sobą, jesteśmy sobą wreszcie!
Zapal radio w oknie!
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Music Box
4Fun.TV Fun and Dance właściwie, to się teraz nazywa 4Fun Dance.
Gdyby Music Box byłby taką odmianą, to chętnie byłby doceniony. Ja bym chciał taki kanał, oraz jeszcze jeden - kanał grający przeboje muzyki orientalnej typu k-pop, j-pop itp.
Gdyby Music Box byłby taką odmianą, to chętnie byłby doceniony. Ja bym chciał taki kanał, oraz jeszcze jeden - kanał grający przeboje muzyki orientalnej typu k-pop, j-pop itp.
Na muzykę orientalną nie może pasować stacja otwarta np. przez Polsat, bo jak by to wyglądało w nazwie? Polsat Orient?
Choć miejsce na k-pop i j-pop itd. powoli chce otwierać na siebie Eska, na wzór radiowej Czwórki, która zrobiła to już dawno.
Choć miejsce na k-pop i j-pop itd. powoli chce otwierać na siebie Eska, na wzór radiowej Czwórki, która zrobiła to już dawno.
Zapal radio w oknie!
Zapal radio w oknie!
- K03a
- Administrator
- Kontakt:
Music Box
Na muzykę orientalną, może pasować nawet i 4Fun. W końcu, nie bez powodu mają program K-Pop Non Stop w 4Fun.TV. 4Fun Orient - nazwa taka by nieźle pasowała.
Jest to dobra, wręcz idealna propozycja!
Zapal radio w oknie!
Zapal radio w oknie!
- 134woot
- pijany czwartą gęstością
- Kontakt:
A ten kanał już czasem nie nadaje?
J-pop nie pasuje, na pewno 99% muzyki byłaby z anime i inne dziwne
J-pop nie pasuje, na pewno 99% muzyki byłaby z anime i inne dziwne
bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh
بارد الجنس الثدي الحمار الكحول كس اللعنة وقضيب download free minecraft 1.15 من فضلك ، اذهب والقرف ز bruh